Hög kundnöjdhet från planering till färdigt projekt

Vi ser inga problem, bara lösningar

Vi tar ett helhetsansvar för ert projekt

Alexander Byggare Stockholm AB ansvarar för samtliga bygguppdrag och strävar efter att nå hög kundnöjdhet från planering till färdigt projekt. Vi anser att nyckeln till nöjda kunder är nöjda medarbetare, vilket är varför vi värdesätter vår personal högt. Välmående och engagemang genomsyrar verksamheten såväl internt som externt. Genom att skapa en trivsam arbetsmiljö skapas förutsättningar för ett bättre utfört arbete, och på så sätt kan vi leverera resultat av hög kvalitet.

Långsiktiga byggentreprenader

Vi sätter kunden i fokus och utifrån era behov levererar vi byggentreprenader som matchar era förväntningar. Tack vare våra erfarna medarbetare och samarbetspartners kan vi uppnå bästa möjliga resultat. Vi ser inga problem, bara lösningar.

Våra tjänster och byggentreprenader - Alexander Byggare Stockholm AB
Våra tjänster

Klicka här för att läsa mer.

View more
Renovering och hållbarhet - Alexander Byggare Stockholm AB
Hållbarhet

Klicka här för att läsa mer.

View more
Hållbarhet och renovering - Alexander Byggare Stockholm AB
Kontakta oss

Klicka här för att läsa mer.

View more

VI SER INGA PROBLEM, BARA LÖSNINGAR

Våra hantverkare har över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Tack vare vår höga kompetens kan vi driva projekt som överträffar våra kunders förväntningar. Vi arbetar i nära anslutning till våra kunder från idé till slutfört projekt för att försäkra oss om att kundens vision uppnås.

Tillsammans med våra kvalificerade samarbetspartners kan vi erbjuda byggentreprenader av hög kvalitet och effektivt leverera resultat som matchar kundens önskemål.