Byggentreprenader av hög kvalitet

Låt oss vara med och bygga din framtid

Entreprenad

Bred kompetens inom byggbranschen ger förutsättningar för moderna och långsiktiga byggentreprenader. Med privata, kommunala och statliga beställare utför vi entreprenader av såväl kommersiella som offentliga lokaler. Vi arbetar med hög kvalitet och noggrannhet för att kunna uppfylla era förväntningar. Vi på Alexander Byggare AB ser fram emot att följa er från vision till färdigt projekt.

ROT

Vi har hand om ROT (renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader) i alla omfattningar. Alexander Byggare Stockholm AB finns med från grunden och hjälper till med allt från planering till färdigt resultat. Vi hjälper er med allt från badrum och kök till större produktioner. Varje enskilt projekt genomförs med noggrannhet, vilket ger ett resultat som håller i generationer. Vi arbetar förebyggande och kompletterar kundernas helhetslösningar som stämmer överens med önskemålen.

Byggservice

Vi utför såväl entreprenadservice som byggservice. Det innefattar också att vi reglerar alla former av försäkringsskador, från fukt- till brandskador. Har olyckan inträffat återställer vi skadorna till ursprungsskick. En av Alexander Byggares grundprinciper är att hålla hög standard i alla utförda projekt, något som leder till bättre resultat och färre skador . Vi arbetar i förebyggande syfte för att motverka risken för byggskador.

VVS

Alexander Byggare Stockholm AB erbjuder även tjänster inom VVS (värme, ventilation och sanitet). Våra VVS-montörer har bred kompetens inom området och utför noggranna och ordningsamma installationer i fastigheter.

Alexander VVS Teknik

VI BYGGER FRAMTIDEN I STOCKHOLM

Våra hantverkare har över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Tack vare vår höga kompetens kan vi driva projekt som överträffar våra kunders förväntningar. Vi arbetar i nära anslutning till våra kunder från idé till slutfört projekt för att försäkra oss om att kundens vision uppnås.

Tillsammans med våra kvalificerade samarbetspartners kan vi erbjuda byggentreprenader av hög kvalitet och effektivt leverera resultat som matchar kundens önskemål.